Architectuur

SheCi.be architecten biedt de opdrachtgever een "totaal"pakket van disciplines aan, gaande van kleine verbouwingen tot ontwerp en realisatie van appartementen, assistentiewoningen, kantoren en industriegebouwen waarbij de architectuur telkens een dialoog aangaat met het interieur. Een architectuur die de binnen- en buitenruimte doet overvloeien in elkaar.

Vanuit de dromen en verwachtingen van de bewoner ontstaat een sobere, hedendaagse en betrouwbare architectuur die perfect is afgestemd op de budgettaire en praktische wensen van de bouwheer.

In de diverse projecten op verschillende schaalniveaus is de ruimtelijkheid, de relatie tussen binnen en buiten, het respect voor de architecturale omgeving topprioriteit. De omgeving, de seizoenen, de steeds veranderende lichtinval op elk uur van de dag en nacht, maakt deel uit van het interieur. Het interieur gaat over in architectuur en de architectuur gaat over in de omgeving.

Het plezier dat je kunt puren uit het op zoek gaan naar het uitpuren van een conceptidee tot eerlijke, echte architectuur is de puurheid van onze architectuur.