Interieur

De wensen van de klant staan bij onze interieurarchitecten centraal. Elk project vertrekt vanuit de dromen en verwachtingen van de opdrachtgever. Het ontwerpproces is een gezamenlijk traject: de bouwheer wordt als partner betrokken in dit proces.

Tijdens het ontwerpproces worden nieuwe ideeën en mogelijkheden aan de klant voorgelegd, waardoor de "leefkwaliteit" aanzienlijk kan verbeterd worden. Aangezien het antwoord op dit creatief proces niet op voorhand is gekend, uit dit zich in maatgesneden "energie-bewuste" oplossingen met kwalitatieve, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen.

In de diverse projecten op verschillende schaalniveaus is de ruimtelijkheid, de relatie tussen binnen en buiten, het respect voor de architecturale omgeving topprioriteit. De omgeving, de seizoenen, de steeds veranderende lichtinval op elk uur van de dag en nacht, maakt deel uit van het interieur. Het interieur gaat over in architectuur en de architectuur gaat over in de omgeving.

De diverse projecten variëren van het inrichten van privéwoningen, appartementen, lofts, winkels, kantoren tot publieke ruimtes.
SheCi.be architecten kan zowel het ontwerp als de coördinatie van uw project verzorgen. Wij realiseren het geheel van concept tot de volledige oplevering, van nieuwbouw tot renovatie.