Infopunt Tondelier

SheCi.be verzorgde zowel het concept als de volledige coordinatie van dit infopunt voor het project Tondelier.

Tondelier wordt een hedendaagse stadswijk, gekenmerkt door ruimte, licht en groen. Een innovatief project met een diversiteit aan woonvormen voor jong en oud, voor verschillende budgetten. De site ondergaat een transformatie tot woonomgeving met een hoogstaande architectuur, met respect voor het rijke industriële verleden.

De historisch waardevolle gebouwen de Nieuwe Molens en de Gashouders krijgen een nieuwe bestemming, stijlvol geïntegreerd in de hedendaagse leefomgeving.

Tondelier, gelegen tussen water en groen, biedt ruimte voor verschillende soorten woningen. Huizen met privétuin, appartementen en woon-werkwoningen, alles samen een 500-tal. In de Nieuwe Molens aan de Gashouders komen prachtige ruime lofts met zicht op het water of park.

Het project verrijkt de buurt met sport, handels- en dienstfaciliteiten, een crèche en jeugdlokalen. In de Nieuwe Molens is ruimte voorzien voor kantoren en horeca, met zicht op het park en de Gashouders.

De 2,5 ha groenvoorzieningen omvatten onder meer 2 parken, een binnenpark en een uitbreiding van het Rabotpark. Zo ontstaan er talrijke ontspanningsmogelijkheden.

more
/