Cotton Island

Cotton Island is een uniek woon- en leefproject aan de rand van de Gentse binnenstad. Aclagro Projects nv realiseert er de conversie van een oude industriële textielsite naar een modern, groen woon- en leefeiland. 

Tussen Franse Vaart en Schelde vindt u Cotton Island. Volledig omringd door 2 rivierarmen vormt deze site het ideale decor voor de bouw van 86 appartementen en 16 lofts. 
Cotton Island is de start van de totale heropwaardering van Ledeberg.

De symbiose tussen de historische Manchester architectuur van de lofts, de hedendaagse stijl van de nieuwbouwappartementen en de gerenoveerde omgeving, genereert een absolute meerwaarde. 

Duurzaam bouwen, is bouwen aan de toekomst. De functionaliteit van de gebouwen beantwoordt maximaal aan de strengste normen inzake ruimtelijke ordening en wooncomfort met veel aandacht voor woningconcept, energie, water, materialen, terrassen en tuinen, ... 
De afwerking van de appartementen is bijzonder verzorgd. Een volledig geïnstalleerde keuken, modern design sanitair en een hoogwaardige bevloering maken deze kwaliteitsindruk compleet.Zonneterrassen van 24m2 garanderen de bewoners een aangename beleving van ruimte in en rond het eigen appartement. Essentieel hierbij is het unieke zicht op het park, de gunstige zuid-west oriëntatie en de totale afwezigheid van inkijk. 

De lofts, eveneens voorzien van een groot terras, worden casco opgeleverd waardoor de eigenaars volledig vrij kunnen beslissen over de afwerkingsmodaliteiten. De bovenste lofts beschikken over een extra groot dakterras met een uniek zicht op de Gentse skyline.
De ééngezinswoningen zijn uniek gelegen. Deze zijn voorzien van één private tuin en/of van grote terrassen, allen gericht naar het park en het water. Deze ruime woningen worden casco aangeboden, hetgeen alle mogelijkheden openhoudt voor de kopers. 

Cotton Island biedt u de kans om te leven in een groene long aan de rand van het bruisende Gentse stadscentrum. Appartementen op het gelijkvloers beschikken over het privatief gebruik van hun tuin dat gemeenschappelijk onderhouden wordt. 

Het park met een totale oppervlakte van 5.300 m2, biedt rust, openheid en groen. Het zicht op het water is uniek. 

lees meer op www.cottonisland.be!


more
/